14 Temmuz 2010 Çarşamba

Entourage


Evet... Birkaç gün yazamadm ama yol telaşı dünya kupası finali derken ne yazık ki hiç vaktim olmadı.. Bugun ise size bir dizi tanıtmak istedim çok hücreliler..

Dizimizin adı Entourage. Dizi, ünlü hollywood aktörü Mark Wahlberg'in gerçek hayat hikayesinden esinlenmiş. Eh Hollywood yıldızı dediğimize göre dizide çok bol miktarda para, araba, partiler, çok güzel kızlar, seks ve de en keyifli tarafı ünlüler var. Yani dizideki karakterler sokakta yürürken de karşılaşabiliyoruz bu ünlü konuk oyuncularla, karakterlerin sevgilileri olup onlarla dolaşırken de..

Genel olarak Vincent Chase (Adrian Grenier) ve arkadaşlarının çevresinde yaşananları anlatıyor dizi. Mark Wahlberg'ü canlandıran karakter ise bu Vincent işte. Yan karakterler olarak ise Vincent'ın yanında 3 arkadaşını daha görüyoruz. Başarısız ve sönmüş bir TV yıldızı olan büyük kardeşi Johnny 'Drama' Chase (Kevin Dillon), menajeri ve en yakın arkadaşı Eric Murphy (Kevin Connolly) ve de ilk sezonda şöförlüklerini yapan fakat ortama neşe katan arkadaşları Turtle (Jerry Ferrara).

Bu karakterlerin haricinde, dizinin en büyük izlenme sebebi benim açımdan Ari Gold (Jeremy Piven)'dur. Her istediğini söyleyebilen çok güçlü karakterli bir ajans sahibidir bu adam. Fakat o kadar pislik gözükmesine rağmen aslında kalbi pırlanta gibidir.. En önemli özelliği ise hazır cevap olması. Hatta bu adamın o kadar güzel sözleri vardır ki, sırf kendisinin laflarına özel bir site mevcut.:

http://www.arigoldquotes.com

Dizi şu an yedinci sezonuyla Amerika'da HBO kanalında gösterilmekte. 2008 yılına kadar olan sezonlarının best of videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz. Benim favori sezonum ise 5..



İyi Seyirler =)

Hiç yorum yok: