26 Ağustos 2010 Perşembe

Spartacus: Blood and Sand


Gerçek bir hikayeden esinlenen bu dizi Roma'nın en güçlü zamanlarında Spartacus denilen bir kölenin yükseliş hikayesini anlatıyor. Bu köle isyankarlardan ve diğer kölelerden oluşturduğu ordusuyla Roma'nın ilk direniş örgütünün başındaki adam olma ünvanına sahip.

Şu ana kadar sadece ilk sezonu yayınlanan dizi, ilk bölümden itibaren seksi ve kanı birer çekim unsurları olarak kullanarak izleyicisini ekran karşısına kilitlemeyi başarıyor. Git gide artan heyecanı ve aksiyon sahnelerinin yanında beklenmedik ölümler ve sürprizler dizinin ilk sezonunu beklentilerin çok üzerine çıkarmaya yetmiş. Sezon finali için ise denilebilecek gerçekten çok fazla söz yok, keşke her dizi böyle olsa..

Aksiyon severlerin ve eski Roma'ya ilgili olanların izlemesi gereken ve gladyatörlerin gözünden Roma tabiri için meraklıların basvurabilecekleri alternatif bir kaynak oluşturduğu kesin Spartacus:Blood and Sand'in.

Diziyi beğenenlerin ise sevineceği birkaç haberi ise buradan paylaşmakta yarar var. Spartacus'u oynayan aktör Andy Whitfield'ın kanseri yendiği ve 2. sezon çekimlerine başlanacağı gelen haberler arasında. Ayrıca 2. sezon yayınlanmadan hemen önce Spartacus: Gods of the Arena adında 6 bölümlük bir prequel'in yayınlanacağını da belirtelim..

Altta sırasıyla Spartacus: Blood and Sand'in ve Spartacus: Gods of the Arena'nın fragmanlarınılarını bulabilirsiniz..





Hiç yorum yok: