25 Ağustos 2010 Çarşamba

Erkekler Nasıl Tavlanır?


Hep kadınların nasıl tavlanacağının konuşulduğu toplumumuzda kanayan bir yaradır aslında bir kadının bir erkeği tavlaması durumu ve bunu çoğu erkek yaşamaz. Yaşayanlar da zaten "bu ne biçim kadın ya iki bakınca hemen tanısmak istiyor" mantığıyla karşısındakine değer vermemeye başlar.. Bir arkadaştan duydum diyelim :)



Bakalım bayanlar.biz'in yazısına göre erkekleri tavlama yolları nelermis?

Erkekler kadınların gözlerini çok sever. Bunun yanında doğal güzelliği olan kadınlar makyajlı kadınlara göre daha ilgi çekicidir. Doğalken bile bakımlıymışcasına güzelseniz, her zaman üzerinizde doğal bir güzelliğiniz varsa, hiçbir zaman ter kokmuyor ya da ağız sağlığınıza dikkat ediyorsanız çok şanslısınız.

Erkeklerin aradığı kadın işte sizsiniz !

Flört etmeyi bilen kadınlar onlardan beklenen davranışları sergilemekten çok, içlerinden geldiği gibi hareket etmeyi tercih ediyor. Beğenilmek için belli bir tarzda giyinmenize, belli bir şekilde hareket etmenize gerek yok. Doğal olun, yeter.

İlk adım

Her ne kadar cesur kadınları sevdiklerini söyleseler de, erkekler seçim hakkının onlara bırakılmasını ister. Balık kovalamaca oyununu çok severler ve genelde kovalanmak değil, kovalamak isterler.

İlgi

Kesintisiz ilgi, özel olduğunu hissettirir. Her erkek kendini bulunmaz Hint kumaşı sanır. Ama bunu bir de sizin davranışlarınızdan anlarsa, ondan daha mutlu erkek olmayacaktır. Her zaman ilgi gösterirseniz, o da sizin için her şeyi yapmaya hazır olacaktır.

Yapılan bir araştırma gösteriyor ki, erkekler kadınların gülüşünü son derece erotik bulur. 100 erkeğe sevgililerinin hangi hareketlerinin onları baştan çıkardığını sorduk. Yüzde 80’i sevgililerini güldürmeyi sevdiklerini itiraf etti.

Giyinmek

Erkeklerin sadece mini etekleri ve derin dekolteleri seksi buldukları yanlış bir düşünce. Yaratıcılıklarını uyandıran her kıyafet erkekler tarafından seksi bulunur. Dökümlü kumaşlar, bacağınızı açıkta bırakan bir etek, hatlarını ortaya koyan bir bluz, erkeklerin gözünden kaçmaz. Kendinizi rahat, doğal hissettiren kıyafetler seçin.

Hiç yorum yok: