30 Mayıs 2011 Pazartesi

Transformers 3: Dark of the Moon

İlk filmi Transformers (2007) ile seriye çok güzel bir başlangıç yaparak dünya çapında 710 milyon dolar gibi bir hasılata ulaşan, ikinci film Transformers: Revenge of the Fallen (2009) ile hayran kitlesinin beklentilerini tam olarak karşılayamamasına rağmen dünya çapındaki gişe hasılatını 850 milyon dolara çıkartan çocukluk kahramanlarımız Transformers'lar, Amerika'da 29 Haziran'da gösterime girecek son filmleri Transformers: Dark of the Moon ile 1 Temmuz'da ülkemizdeki beyazperdelerde yerlerini alacaklar.

İlk iki filmle karşılaştırıldığında, kadrosundaki en büyük değişikliğin başroldeki kadın oyuncusunda olduğu hemen göze çarpıyor. Mikaela Banes rolundeki Megan Fox'un yerine artık Carly Miller rolüyle Victoria's Secret Meleklerinden Rosie Huntington-Whiteley'i izleyeceğiz.

İlk iki filmde olduğu gibi Transformers: Dark of the Moon'un yönetmenlik koltuğunda Michael Bay otururken, yapımcı rolünü ise yine Steven Spielberg üstlenmiş. Bay, bu filmde asıl gayesinin eskisinden de büyük bir prodüksiyon yaratmak yerine karakterlere ve hikaye örgüsüne daha fazla önem vermek olduğunu geçtiğimiz günlerde açıkladı.

Bu filmin Michael Bay'i yönetmenlik koltuğunda göreceğimiz son Transformers filmi olacağının ve ilk iki filmin yazarları Roberto Orci ve Alex Kurtzman'ın Transformers: Dark of the Moon'un yazar kadrosunda yer almadıklarını hatırlatmanın da faydası var.

Aşağıdan izleyebileceğiniz 4. Fragman, geçtiğimiz günlerde filmin resmi websitesinde yayınlandı. 1080p haline getirip tam ekran izlemeniz, filmsever ÇokHücrelilere tavsiye edilir =)



(BlackBerry'den videoyu izleyebilmek için buraya tıklayın)

Hiç yorum yok: