3 Ağustos 2011 Çarşamba

Death of Spiderman

Marvel'in yayınladığı mahallemizin süper kahramanı Örümcek-Adam'ı sanırım bilmeyen yoktur.  Yıllardır yayınlanan Ultimate Spiderman serisinin son hikayesi ise Death of Spiderman adını taşıyordu ve 5 bölümlük bir hikayeydi. Bu serinin 5. ve son kısmı geçtiğimiz ay yayınlandı ve resmi olarak Örümcek-Adam öldü.

Örümcek-Adam nasıl mı öldü? Bunu aşağıdaki slayt gösterisine koyduğum çizgi roman sayfalarından hikayenin son kısmını okuyarak öğrenebilirsiniz..





(BlackBerry'den slayt gösterisini izleyebilmek için buraya tıklayın)

2 Ağustos 2011 Salı

Epic Rap Battles of History

Youtube'da nicepeter adlı bir kullanıcının paylaştığı Epic Rap Battles of History serisi tarihte ya da güncel hayatımızda hepimizin bildiği, tanıdık yüzleri rap savaşında karşılaştırıyor ve özellikle de yaptığı göndermelerle izleyenleri kahkahalara boğuyor =)

Aşağıda Gandalf vs Dumbledore, Darth Vader vs Hitler ve Einstein vs Stephen Hawking karşılaşmalarını izleyebileceğiniz gibi, buraya tıklayarak nicepeter'in youtube sayfasından Justin Bieber, Beethoven, Lady GaGa, Hulk Hogan gibi ünlü simaların da birbirleriyle kapışmalarını izleyebilirsiniz.

Gandalf vs Dumbledore:




(BlackBerry'den videoyu izleyebilmek için buraya tıklayın)


Darth Vader vs Hitler:



(BlackBerry'den videoyu izleyebilmek için buraya tıklayın) 

Einstein vs Stephen Hawking:




(BlackBerry'den videoyu izleyebilmek için buraya tıklayın)

1 Ağustos 2011 Pazartesi

Diablo III - Beta Gameplay

Diablo III
Oyun düşkünü bir neslin yetişmesinin belki de en büyük sorumlusu Diablo serisidir. Blizzard firmasının yükselmesini sağlayan ve Diablo ile 1996 yılında - evet 8 yaşında ben Diablo oynuyordum :) - başlayan bu bağımlılık 2000 yılında Diablo II'nin raflarda yerini almasıyla doruk noktasına ulaştı..

11 yıldır gözümüz yollarda milyonlarca oyuncu Diablo III ü bekliyoruz desek yalan olmaz sanırım.  En başta böyle bir oyunun çıkacağı Blizzard tarafından yalanlandı ve bütün hayallerimiz yıkıldı. Fakat bir gün diablo3.com domain adresinin alınmasıyla içimizde yeniden yeşeren umutlarımız, yine Blizzard firmasının çalışmalara başlandı açıklamasıyla yerini çoşkuya bıraktı. Daha sonra tek tek oyundaki karakter sınıfları açıklandı, oyundan ilk görüntüler verildi.. Şimdi gözümüz yollarda Beta'nın açılma tarihini bekliyoruz fakat bunun çok yakın bir tarihte gerçekleşeceği yönünde gelen bilgiler var.. Ayrıca artık Diablo klasikleri haline gelmiş efsane oyun içi Cinematics'leri merak etmemek de elde değil..

Temmuz ayının sonunda düzenlenen basın konferansında ise verilen en önemli bilgilerden biri artık auction house denilen -açık artırma evi- ve içerisinde eşya satımının gerçekleştiği bu sistemin gerçek parayla Blizzard'ın güvenli web sitesi üzerinden yapılabileceği.. Bir diğeri ise aşağıdan da izleyebileceğiniz ve benim tüylerimi diken diken eden, tüm classların büyülerini ve GamePlay'lerini görebildiğimiz 7 dakika uzunluğundaki video..

Tüm Rune ve Skill sisteminin değişeceğini bildiğimiz Diablo III'ün kesinleşen class listesi ise şu şekilde: Barbarian, Monk, Witch Doctor, Wizard ve Demon Hunter. Ayrıca belki süpriz bir class daha oyuna eklenebilirmiş.

Daha detaylı bilgi ve classların görünümleri için Diablo III resmi websitesine buraya tıklayarak, Diablo III hakkında açıklanan herşey ve daha fazlası içinse Diablo Wiki sitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz..




(BlackBerry'den videoyu izleyebilmek için buraya tıklayın)